True
Weer.TV - TV kijken via internet, de beste Weer tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

28-04-2024
Adieu God?
Adieu God?: Afl. 8

De laatste jaren heeft misdaadverslaggever John van den Heuvel het geloof hervonden. Zijn moeder gaf hem een katholieke opvoeding, maar vanaf zijn puberteit had hij niet meer zoveel met de kerk. Tegenslagen in het leven zorgden ervoor dat hij weer ging bidden en dat hij ook weer een kerkganger werd. Nu hij al jaren zwaar beveiligd moet worden, heeft hij het idee dat God hem beschermt. Een van de mooiste aspecten van het katholieke geloof vindt hij biechten. Het lucht hem op om bij een priester zijn fouten te erkennen en vergeving te vragen.



Tot het Einde
Tot het Einde: Afl. 1

Vrijwilligers in de palliatieve zorg staan hun cliënten bij tot het einde. Psycholoog Suzanne krijgt een sterke band met Will, die graag geniet van het leven, maar ook behoefte heeft aan een luisterend oor. Ze wil haar werk als vrijwilliger goed doen, maar ook niet te veel betrokken raken. Corné vraagt zich af hoe hij de vrouw van zijn cliënt Arie kan voorbereiden op een leven zonder hem. Judy krijgt kort na haar laatste uitstapje met de aan longkanker lijdende Ayla een schokkend bericht.



Argos
Argos: Afl. 2

In het kleine Zeeuwse dorp Sluiskil wonen inwoners pal tegenover grote industriële bedrijven, met aanhoudende overlast als gevolg. Zo waait stof van metershoge bergen grijze verbrandingsas, opgeslagen in de buitenlucht bij het bedrijf Heros, over het dorp. Het daalt neer op ruiten en slaat op de longen van omwonenden. Argos ontdekte hoe één regel uit een nieuwe wet deze overlast in een klap kan laten stoppen. Maar of de bewoners daar in de praktijk iets aan hebben?





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 119 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 28 april, 22:37 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



NOS Studio Voetbal
NOS Studio Voetbal: Afl. 16

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.



Argos Medialogica
Argos Medialogica: Afl. 2

De regenbooggemeenschap ligt onder vuur vanuit de conservatieve en radicale hoek. Volgens politici en activisten is het voorlichten over genderindoctrinatie en het voorlezen aan kinderen door dragqueens gevaarlijk. Medialogica onderzoekt het krachtveld achter deze frames en laat zien hoe politici en activisten wereldwijd antigenderretoriek inzetten voor eigen gewin, waardoor lhbtiq+-rechten ook in Nederland onder druk komen te staan.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Demonstraties op 4 mei? De spanningen op tal van terreinen lopen in Nederland op. Verstoringen en protestacties dreigen tijdens de Nationale Dodenherdenking. In Amsterdam, en ook in andere plaatsen, zijn extra veiligheidsmaatregelen aangekondigd. Welke protesten zijn er aangekondigd? * Dreigend offensief in Rafah. Ondertussen vrezen Palestijnen, op het laatste stukje van de Gazastrip waar nog geen hevige grondgevechten zijn geweest, het ergste. * Het Verenigd Koninkrijk in de problemen. Komende week gaan de Britten naar de stembus voor gemeenteraads- en burgemeestersverkiezingen. Maar wie er ook wint, die partij staat voor een enorme opgave.



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Afl. 8

Leo Ray is vooral bekend in Israël en Litouwen en heeft veel prijzen gewonnen. Zijn schilderijen zijn betoverend van karakter. In Museum de Fundatie een schilderij van de kunstenaar die inspiratie haalt uit zijn dromen. In het Dordrechts Museum neemt Willem Jan Hoogsteder twee schilderijen onder de loep, waarvan een schilderij gesigneerd is door maker Jan Stolker. Verder komt er in het Nationaal Militair Museum Soest een zilveren tabakspot uit 1775 voorbij en een zittende Christus op een koude steen. Expert Jan Beekhuizen bekijkt dit beeldje in Museum Kranenburgh. Er zijn maar weinig beelden van een zittende Christus.



Metropolis
Metropolis: Afl. 8

Haar heeft verschillende betekenissen in de wereld, maar het is zeker een belangrijk onderdeel van het leven. In Pakistan swiept Tariq graag met zijn haar als hij de Athanr danst (een dans die lang verboden was onder de Taliban). De doop van kinderen vieren ze in Peru samen met een eerste knipbeurt, waar van alle aanwezigen verwacht wordt dat ze ook een stuk van hun haar afknippen. De haarindustrie in Kenia is een miljoenenindustrie. Alice sprokkelt haarextensions bij elkaar op de vuilnisbelt om ze weer door te verkopen.



Ziggo Sport voetbal




Draadstaal
Draadstaal: Afl. 4

Satirisch sketchprogramma waarin Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven in de huid kruipen van onbekende Nederlanders. Ze geven een stem aan landgenoten die zich met een welhaast bovenmenselijke inspanning door de overdaad aan crises in Nederland proberen te slaan.



Project Rembrandt
Project Rembrandt: Afl. 6

Er zijn nog zes amateurschilders in de race om de beste amateurschilder van Nederland te worden. Met het thema compositie moeten ze de jury dit keer zien te overtuigen van hun kunnen. Met de halve finale in zicht is de jury kritischer dan ooit. Ze zetten alles op alles om de jury te imponeren. Maar dat valt niet mee, want het is een uitdagende opdracht; één waarbij ze niet alleen schilder, maar ook regisseur zijn. Acteur Roeland Fernhout staat de vakjury bij in de keuze wie Project Rembrandt moet verlaten.



Dwars door de Lage Landen
Dwars door de Lage Landen: Afl. 2

Wanneer Arnout Friesland achter zich laat en Drenthe binnenstapt, hoort hij een leeuw brullen in het bos. Na wat zoeken komen Arnout en zijn vrienden terecht in een dierenasiel waar getraumatiseerde dieren van over de hele wereld een nieuw thuis vinden. In Wilhelminaoord werden in de vorige eeuw geen dieren, maar arme families en zwervers opgevangen in de Kolonie van Weldadigheid. De mensen konden zich hier letterlijk uit de armoede opwerken door het land te bewerken. Arnout spreekt met de allerlaatste zwerver van Wilhelminaoord, die maar moeilijk te temmen blijkt te zijn.



Heracles Almelo
Heracles Almelo: DOC: Een fijn stelletje kerels

Abonneer op ons YouTube-kanaal via Klik hier Volg Heracles Almelo ook op: Klik hier Klik hier Klik hier 📲 En de Heracles Almelo App



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 17

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.







Vroege vogels
Vroege Vogels: Grutto's, tureluurs, maar ook roerdompen, rietgorzen en blauwborsten voelen zich thui

Grutto's, tureluurs, roerdompen, rietgorzen en blauwborsten voelen zich thuis in de Natte As van Friesland, een lange strook van drassige natuur die het Lauwersmeer met de Alde Feanen verbindt. Niet alleen vogels, maar ook de boommarter en de otter zijn hier te vinden. Menno Bentveld tuurt over de velden, op zoek naar reeën en iets verderop laat een stel kemphanen zich zien. Als toegift danst een prachtige wolk aan spreeuwen in de avondschemer.



Ik ben onzichtbaar
Ik ben onzichtbaar: Afl. 1

Middels voorwerpen die Joodse kinderen tijdens de Tweede Wereldoorlog achterlieten, wordt aan de hand van interviews en stopmotion verteld wat hen overkwam. In een studiosetting zijn de bijna honderd jaar oude voorwerpen te zien: een kinderviool, een bloesje, een tafelvoetbalspel, poppenjurkje, riem of poppenhuis. Kinderen mogen ernaar kijken, de spullen aanraken en er vragen over stellen. Met stopmotion animatie wordt verbeeld wat er destijds is gebeurd.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 119

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



NOS Studio Sport Eredivisie
NOS Studio Sport Eredivisie: Afl. 14

Samenvattingen van de voetbalwedstrijden in de Eredivisie, met analyses van Leonne Stentler.



Ziggo Sport voetbal




Podium Klassiek
Podium Klassiek: Afl. 17

Altviolist Antoine Tamestit speelt een deel uit de altvioolsonate van Hindemith en het Schubertlied Nacht und Träume, begeleid door pianist Caspar Vos. * Jonge Held-pianist Alexandra Kaptein voert een Lisztbewerking uit van een lied van Robert Franz. * Fuse eert componist, arrangeur en bandleider Maria Schneider. Contrabassist Tobias Nijboer is bewonderaar van haar. Fuse speelt Walking by Flashlight. * Huispianist Sven Figee en zangeres Sabrina Starke brengen Nina Simones My Baby Just Cares for Me ten gehore. * De Hoge Tafel: componist en arrangeur Leonard Evers over geuzenliederen. KCO koperblazers spelen een compositie van Cornelis Schuyt.



Rachel valt binnen
Rachel valt binnen: Afl. 9

Rachel gaat mee met de politiehelikopter om met hulp van de KNRM een vermiste surfer uit zee te redden. De politiehelikopter heeft een speciale rescuestick aan boord. In het water wordt dit een drijvende boei. En Rachel rijdt mee met een noodoproepen dienst van de politie. Tijdens deze dienst worden twee mannen betrapt op het stelen van een ketting.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 16

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



FORMULA 1
FORMULA 1: Hamilton And Russell Battling In Miami 🤯

Lewis Hamilton and George Russell put on a show as they went wheel-to-wheel in the first ever race in Miami. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 17

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





Wildernis onder water
Wildernis onder water: Zodra de lente begint, gaan vissen massaal op weg naar andere gebieden om zic

Zodra de lente begint, gaan vissen massaal op weg naar andere gebieden om zich voort te planten of op te groeien. Zo verschijnen voor de kust van Nederland elk jaar miljoenen glasaaltjes. Deze jonge palingen komen aan na een spectaculaire reis van meer dan 5000 kilometer vanuit de Sargassozee bij Mexico. Op de route het land in liggen echter talloze sluizen en nog eens honderden ondoordringbare gemalen, met dramatische gevolgen voor de overlevingskansen van de vissen. Vrijwilligers Ton en Rudi zijn betrokken bij acties om vissen te helpen de polders van Midden-Delfland te bereiken.



Gio
Gio: KONINGSDAG VIEREN! NAAR EEN FESTIVAL EN FEEST!🥳

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Enkeltje Verweggistan
Enkeltje Verweggistan: Afl. 7

De tienjarige Elsa en haar zusje Iris verhuizen met hun ouders naar een piepklein afgelegen dorpje in Italië. Zullen de meiden in het superstille dorpje andere kinderen ontmoeten of zullen ze voor altijd alleen elkaar hebben?













NOS Champions League (v)
NOS Champions League (v): Afl. 6

Liveverslag van de tweede helft Champions League PSG - Olympique (v) en nabeschouwing.



vThorben
vThorben: RPG vs Gepantserde Voertuigen!

Bedankt voor het kijken naar RPG vs Gepantserde Voertuigen! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Jij ziet, jij ziet wat ik niet zie
Jij ziet, jij ziet wat ik niet zie: Afl. 1

Martijn en zijn broer Robbert hebben in hun jeugd een verborgen wereld gecreëerd. Niet alleen om hun grenzeloze fantasie en verhalen in te delen, maar ook om de beperking van Robbert weg te denken. Martijn wil nu hun droom verwezenlijken en samen een fantasyfilm maken. Met zijn broer werkt hij aan het script, storyboard en scouten ze locaties. Hiermee wil Martijn aantonen dat geen enkele beperking een belemmering vormt voor een creatieve geest. Tijdens het creatieproces wordt het Martijn pijnlijk duidelijk dat het hebben van een broer met een beperking inzichten biedt en zijn eigen imperfecties blootlegt.







EnzoKnol
EnzoKnol: WIJ PROBEREN EXOTISCH FRUIT! #3911

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌









Ziggo Sport voetbal
Inter - Torino

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



De Boeddhistische Blik
De Boeddhistische Blik: Afl. 1

Met zijn uiterst trage video-installaties gaat beeldend kunstenaar David Claerbout in tegen alles in wat de huidige beeldcultuur domineert: snelheid, oppervlakkigheid en vechtend om aandacht. Hij geeft zijn ideeën soms jarenlang de tijd om te rijpen. Hij is van oorsprong tekenaar. Het urenlange tekenen brengt hem in een meditatieve staat, waarin hij tijd en ruimte anders ervaart. Een ervaring die hij overbrengt in zijn video-installaties. Zoals hij zelf zegt: Ik wil de tijd tastbaar maken'.









De Eindmusical
De Eindmusical: Afl. 1

Groep 8 van basisschool De Wegwijzer uit Zierikzee gaat op musicalkamp om hun musical in te studeren. De klas wordt daarbij begeleid door musical experts Maurice Wijnen en Carline Brouwer.



Het videodagboek van Anne Frank
Het videodagboek van Anne Frank: Op 4 augustus 1944 worden Anne en de andere onderduikers gearrestee

Op 4 augustus 1944 worden Anne en de andere onderduikers gearresteerd. Ze belanden in kamp Westerbork. Op 3 september 1944 moeten zij op transport. Waarheen? Anne vertelt zelf over het einde van haar leven: haar angst, de wreedheden die ze ziet, het zware werk en de onzekerheid over haar familie. Het eten dat haar schoolvriendin Hanneli over het hek van Bergen Belsen gooide wordt gestolen. Anne en Margot worden steeds zwakker. De scènes zijn gemaakt op basis van feiten, bronnen, archiefbeelden en getuigenverklaringen. Ook is er gebruikgemaakt van het boek Na het Achterhuis, van Bas von Benda-Beckmann.



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 17

Herdersfamilies in Mongolië willen de toekomst van hun kinderen verbeteren. Met een nieuw, driejarig plan investeren we in onderwijs en gezondheid.



Buitenhof
Buitenhof: Afl. 16

Er werd op de Conservative Political Action Conference Hungary (CPAC) gesproken over de toekomst van Europa. Eregast op de door Viktor Orbán georganiseerde conferentie: PVV-partijleider Geert Wilders. Te gast: Gerolf Annemans, Europarlementariër voor Vlaams Belang en Volt-partijleider, Laurens Dassen. * In aanloop naar de Nationale Dodenherdenking op 4 mei is er discussie. Journalist Sinan Can en theatermaker en filosoof Jaïr Stranders over hoe Nederland herdenkt in een tijd van oplopende spanningen. * Filosoof en cabaretier Tim Fransen over zijn boek Onze Tijd. * De nieuwsfoto is gekozen door fotograaf en filmmaker Ahmet Polat.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Nederland gaat op de schop - De Andere Tafel S1 #9

In de negende aflevering van De Andere Tafel ontvangt vaste presentator Pieter Stuurman journaliste van De Andere Krant Elze van Hamelen en uitgever van de krant, Sander Compagner.Onderwerp van het gesprek is de 'grote verbouwing van Nederland' die momenteel gaande is maar waarover, ondanks de verstrekkende gevolgen, geen enkel debat wordt gevoerd. Besproken wordt waar de plannen vandaan komen, welke impact het op het Nederlandse landschap heeft en hoe Nederlanders hun leefomgeving kunnen beschermen. Meer informatie over de verbouwing van Nederland: Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



EO BEAM Kerkdienst
EO BEAM Kerkdienst: Afl. 4

Spreker Shelton Telesford vertelt wat je kunt doen als je niet begrijpt wat God aan het doen is. Je blik kan soms vertroebeld zijn, maar God is niet ver weg. Met muziek van de BEAM Worshipband.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Unibet Goal of the Month March: the winner 🥇

✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



10e
10e: Ik ging naar een reünie - VLOG 013

In deze 13e vlog ga ik naar een reünie van mijn oude werkplek ★ Wil je me iets sturen? Leuk joh! » Postbus 188, 1723 ZK Noord-Scharwoude of MAIL: vlogliefjes@gmail.com Je kunt me nu ook op Patreon volgen voor allerlei exclusieve content en early access! Klik hier Beluister alle muziek hier: Klik hier muziek: Epidemic Sound VOLG MARTINE HIER ★ Instagram: Klik hier Threads: Klik hier



Het Filosofisch Kwintet
Het Filosofisch Kwintet: Afl. 1

Democratie en rechtsstaat lijken onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar toch is de spanning tussen beide voelbaar. Principes van de rechtsstaat zoals het verbod op discriminatie en vrijheid van meningsuiting zijn fundamentele onderdelen van een democratie. Maar blijft dat zo als een meerderheid die principes wil veranderen? Met historicus Ewoud Kieft, rechtsfilosoof Jonathan Soeharno en juristen Ingrid Leijten en Ybo Buruma.



Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: Afl. 19

Voorganger Jurjen ten Brinke staat stil bij Psalm 22. Aan het begin van deze psalm roept David het uit naar God, maar later verandert er iets bij hem. Soms zit je zelf vast en weet je niet welke richting je in het leven op moet gaan. Wat is de goede keuze, wat is de juiste weg? God is groter dan onze vragen en dan onze zorgen. Hoe dat zit legt Jurjen uit aan de hand van de psalm.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Ik Eet Roblox Op!

😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



Earth Challenge
Earth Challenge: Afl. 7

Na een tijdreis van 14 miljard jaar komen we aan in het heden en kijken we naar de toekomst. Het is nog niet officieel, maar deze periode wordt door wetenschappers het antropoceen genoemd. De invloeden van ons mensen zijn overal ter wereld zichtbaar. Bioloog Auke-Florian laat zien hoe dieren in de stad zich op een bijzondere manier aanpassen aan menselijke activiteiten. Maar hoe zal de aarde er in de toekomst uitzien? En wat graaft de wetenschapper van de toekomst op over ons? Expeditielid Marije Zuurveld is op IJsland en gaat freediven in de Silfra kloof. Een plek waar je met eigen ogen kan zien dat de aarde constant in beweging is.





Disney Channel NL
Superhelden | De Aarde Beschermen! | Disney Channel NL

Onze planeet is kostbaar, dus moeten we er samen goed voor zorgen. Samen met Spidey, PJ Masks en Superkatjes gaan we missies doen om de aarde te beschermen! ABONNEER HIER ► Klik hier op het officiële YouTube kanaal van Disney Channel in Nederland! Bekijk clips van jouw favoriete Disney Channels series zoals Miraculous, Spidey en zijn Geweldige Vriendjes, Mickey Mouse Funhouse, Amphibia en Groen in de Grote Stad. #spidey #superkitties #pjmasks



WNL op zondag
WNL Op Zondag: Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt er politiek, ondernemer

Te gast zijn fractievoorzitter Joost Eerdmans van JA21 over de formatie en het Britse asielplan. Oud-Kamerlid Sharon Gesthuizen over de formatie en de Haagse politiek. OM-topman Rinus Otte over zijn boek De troost van gebrekkig strafrecht. Leraar Ton van Haperen over wat Nederland kan leren van Frans onderwijs. Techjournalist Ben van der Burg over het succes van techbedrijf ASML.



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 16

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Joriskerk te Eindhoven. Celebrant: pastoor René Wilmink.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Afl. 16

Voor gevangenispastor Geert Rozema staat de liefde voor de ander en de menselijke waardigheid altijd centraal, ook bij daders van ernstige misdrijven. Iedereen is een kind van God.



Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank, bewonder: Afl. 16

Hoe accepteer je jezelf zoals je bent? Die vraag loopt als een rode draad door het leven van non Nadia Kroon. Jarenlang zocht ze naar een plek om aanvaard te worden zoals ze is. In het klooster kwam ze thuis en vond ze een plek van ontmoeting en inspiratie, waar ze zichzelf kan zijn. Toch heeft het leven in een gemeenschap ook uitdagende kanten, vertelt ze aan Jurjen ten Brinke.



vThorben
vThorben: Jessy En Ik Gaan De MEGA RAKET In...(Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar Jessy En Ik Gaan De MEGA RAKET In...(Bloemburg) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: HELEMAAL iN EEN SCHEUR OP ONZE ACTEERLES VOOR DE FiLM! 😂 | Bellinga Vlog #3144

Video bevat samenwerking met @jabadooproductions Voor Info Klik hier @dutchfilmworks #debellingasfilm3 #pretparkopstelten #bellingafilm LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 17

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 118

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



AFC Ajax
AFC Ajax: Highlights Ajax - Excelsior | Eredivisie

Ajax heeft ook zijn tweede ontmoeting met Excelsior dit seizoen met 2-2 gelijkgespeeld. Chuba Akpom maakte een minuut voor tijd de gelijkmaker voor de Ajacieden, die sinds de 36e minuut in ondertal speelden na een rode kaart voor Steven Bergwijn. Devyne Rensch had een kleine tien minuten daarvoor de score geopend. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier