True
Weer.TV - TV kijken via internet, de beste Weer tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

11-10-2023
Pamela's Garden of Eden
Pamela's Garden of Eden

Met een kerstdeadline in het verschiet, is het alle hens aan dek om de Roadhouse-keuken af te maken, waar Pamela de feestelijke maaltijden voor het gezin zal bereiden. Maar de kerstvreugde neemt af, wanneer Pamela een grote tegenslag krijgt in haar droom om de historische pier aan het water te herbouwen. De verbouwingen eisen ook hun tol van Pamela's persoonlijke leven, dus vertrekt ze naar Los Angeles om een pauze te nemen.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 43 van Vandaag Inside uit seizoen 4 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 11 oktober, 21:40 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



MasterChef Australië
MasterChef Australië

De koks lopen door de tuinen naar de National Gallery of Victoria, de oudste kunstgalerie van Australië. Met de Tempel of Boom als inspiratie, splitsen de deelnemers zich in twee teams om een eigentijdse draai aan Grieks eten te geven. Service-uitdagingen zijn zwaar, dus om een Griekse tragedie te voorkomen, hebben de juryleden een speciale gast uitgenodigd.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Is Frankie wel opgewassen Annemie? Bij de buren zitten Daan en Kailina allebei heel anders in de wedstrijd. Maar verschillen kunnen elkaar ook juist aantrekken.



50/50
50/50

Bekijk aflevering 33 van 50/50 uit seizoen 8 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 11 oktober, 18:22 uur bij SBS6. 50/50 is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Aandacht voor de repatriëring van Nederlanders uit Israël. Een Airbus van Defensie is vanmiddag geland in Tel Aviv en zal enkele honderden Nederlanders naar huis brengen. En op Urk zijn vannacht tientallen Israëlische vlaggen in brand gestoken.



Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

Het is vrijdag, wat betekent dat het de laatste dag is voor alle klussers van het blok. Er moet nog veel gedaan worden, dus de teams zetten alle zeilen bij in de regen en de modder. Stacy en Adam hebben Sam en Liam erbij gehaald, omdat ze de schuur nog moeten bouwen, de pergola in elkaar moeten zetten en de trappen moeten worden afgemaakt.